София. Ще настоявам за проверка на Еврохолд“, защото може да

...
София. Ще настоявам за проверка на Еврохолд“, защото може да
Коментари Харесай

Валентин Николов, Комисия по енергетика: Ще настоявам за проверка на „Еврохолд“ за евентуално участие на офшорни компании в сделката за ЧЕЗ

София. Ще упорствам за инспекция на „ Еврохолд “, тъй като може да има вероятно присъединяване на офшорни компании в договорката за ЧЕЗ. Това сподели на брифинг националният представител от ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по енергетика, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Във връзка с изявление на депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков във връзка със договорката за ЧЕЗ, Николов уточни: „ Мисля, че Българска социалистическа партия желае да бъде незаобиколим фактор в договорката за ЧЕЗ и по тази причина все повдига тематиката. Но не знам за какво желае това “.
Николов съобщи,че приканва службите да бъдат деликатни в договорката за ЧЕЗ. „ Ще напиша писмо до службите да се ревизира „ Еврохолд “. Тя е обществена компания, тъй че е следена от Комисията за финансов контрол. Но все пак се тормозя за вероятно присъединяване на офшорни акция в тази договорка дружно с „ Еврохолд “, а не на самия ‚Еврохолд “, сподели още той и уточни, че ще упорства да бъде проследен произходът на парите.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР