София. Щастливи сме, че днес сме с още една стъпка

...
София. Щастливи сме, че днес сме с още една стъпка
Коментари Харесай

Доц. д-р Тодор Чобанов, зам.-кмет на София: Днес сме с още една стъпка напред в изграждането на модерна енергийна система в столицата

София. Щастливи сме, че през днешния ден сме с още една стъпка напред в построяването на съвременна енергийна система в нашия град. Това сподели зам.-кметът на София доцент доктор Тодор Чобанов на среща за показване на плана за подмяната на кабел 110 Kv „ Зенит “ и реконструкцията на подстанция „ Фестивална “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ С наслада посрещаме днешното събитие. Едва ли можем да си представим човешката цивилизация в 21 век без електричество. Толкова сме привикнали с него, че, в случай че за миг се опитаме да си представим по какъв начин ще наподобява живота без непрестанен, сигурен достъп до електричество, няма да успеем. Затова е толкоз значимо в нашия бързоразвиващ се град, който притегля нови и нови вложения, да имаме налична, модерна енергийна среда и достъп до всички квартали “, съобщи Чобанов. Той добави, че като историк не може да не направи паралел с годините след Освобождението, когато към 2000 образовани чехи идват в България и някои от тях остават за цялостен живот, ставайки основни строители на модерна България и нашия град.

„ Благодаря на кмета на София Йорданка Фандъкова, ЧЕЗ и на всички, които направиха това събитие допустимо. Пожелавам още доста такива вложения! “, приключи речта си Чобанов.
Зорница КОСТАДИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР