София. Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона София-Божурище със

...
София. Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона София-Божурище със
Коментари Харесай

Редовна транспортна линия ще обслужва Икономическа зона София-Божурище от 10 януари 2018 г.

София. Редовна транспортна линия ще свързва Икономическа зона София-Божурище със столицата, Божурище и още няколко обитаеми места от 10 януари 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на " Национална компания Индустриални зони " . Новата спирка на публичния превоз се намира на второто кръгово кръстовище в зоната (срещу постройката на Behr-Hella Thermocontrol) и ще бъде обслужвана от микробуси.
Благодарение на взаимните старания на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД и Община Божурище, за първи път се обезпечава публичен превоз за индустриалната зона и работещите там към този момент ще разполагат с по-бърза и лесна връзка със София (до метростанция „ Сливница “), както и със селата в региона.
Първият автобус към индустриалната зона в работни дни е от 06,35 часа, като потегля от метростанция „ Сливница “, а последният – в 19,10 часа. Обратно, от Божурище към София първият микробус потегля в 06,20 ч., а последният – в 19.00 ч.
Транспортът ще се реализира с три микробуса „ Рено Мастер “, модел 2017 година, които дават отговор на стандарта Евро 6, като фирмата-превозвач, „ Кариста Транс “, разполага и с аварийни транспортни средства, при нужда.
Всички обслужващи коли са оборудвани с непрекъснат GPS и видео надзор, както и с климатична и отоплителна система в пътническите пространства. Отличителен знак на колите е логото на Община Божурище.
Представеното в началото разписание може да търпи промени, за по-доброто и усъвършенствано обслужване на жителите, прецизираха от компанията транспортьор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР