София. Приветстваме идеята държавата да се върне в определени сектори

...
София. Приветстваме идеята държавата да се върне в определени сектори
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП: България има нужда от нова посока и нова перспектива, защото неравенствата се задълбочават, увеличава се броят на хората, които живеят в крайна бедност

София. „ Приветстваме концепцията страната да се върне в избрани браншове на стопанската система ”, това обявиха поданици на столичния регион „ Красна поляна “ на среща със заместник-председателя на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски и народните представители Георги Гьоков и Димитър Данчев, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . „ България има потребност от нова посока, от нова вероятност, тъй като неравенствата се задълбочават, усилва се броят на хората, които живеят в последна беднотия ”, съобщи Георги Гьоков. “В демографска рецесия сме, даже не е пресилено да кажем злополука, а ръководещите не знаят по какъв начин да се оправят. Затова е нужно да дадем, дружно с народа си, работещи решения, с цел да стане родината ни такава, каквато всички мечтаем да бъде ”, акцентира Гьоков. Той срещна присъстващите с акцентите от “Визия за България ” в обществената сфера.
„ Нашата упоритост е да получим доверието на хората. Това, което предлагаме във „ Визия за България ”, е изцяло изпълнимо ”, това сподели Георги Свиленски. По думите му левицата желае да ръководи с силата на хората. Ето за какво, те би трябвало да припознаят това, което Българска социалистическа партия предлага. Свиленски бе безапелационен, че без дълготрайна тактика, няма по какъв начин България да се избави от тежките си проблеми, като достъпа до опазване на здравето и обучение, проблемите в обществената политика и демографската злополука. „ За нас е значимо хората да създадат своите оферти и допълнения към Визията ”, добави той.
Във „ Визия за България ” предвиждаме страната да бъде участник, вложител в стопанската система. Затова би трябвало ръководството на държавната благосъстоятелност да дава отговор на актуалните стандарти. „ За да стане България член на Организацията за икономическо съдействие и развиване, е належащо да покрие съответни критерии за ръководство на държавната благосъстоятелност ”, изясни Димитър Данчев.
На срещата участваха доста младежи от региона, които демонстрират интерес към „ Визия за България ”. Присъстващите насочиха въпроси, свързани с документа и означиха, че България има потребност тъкмо от такава Визия за развиването на страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР