София. Председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура инж.

...
София. Председателят на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура инж.
Коментари Харесай

АПИ: Инж. Светослав Глосов провери напредъка при ремонта на виадукта „Коренишки дол“ при 36-ти км на АМ „Хемус“

София. Председателят на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " инж. Светослав Глосов ревизира напредъка при ремонта на виадукта „ Коренишки дол “ при 36-ти км на Автомагистрала „ Хемус “. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). В момента се обновяват четири от плануваните за ремонт общо 6 носещите колони на оборудването.
Работи се на стълбове - 3, 4, 5, и 6. Предвидените действия би трябвало да завършат до края на декември т.г. През последните две седмици е почистена бетоновата повърхнина на колоната на дирек 4 и са ремонтирани вътрешните бетонови повърхности. Завършен е стоманобетоновият кожух на 5-та колона. Изпълнени са проучвателни сондажи при стълбове 3 и 6.
До завършването на ремонтните действия трафикът на леките и лекотоварни коли по виадукта " Коренишки дол " е пренасочен в двете посоки в платното за Варна. Осигурени са по една лента за Варна и една за София. За повишение информираността на пътуващите по автомагистралата са инсталирани табели от двете страни на виадукта, които указват, че придвижването е затруднено заради ремонт на оборудването.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР