София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков запали свещ в

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков запали свещ в
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Държавата трябва да застане до българския полицай с цялата си сила, ако иска той да има възможност да й служи така, както изисква обществото

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков възпламени свещ в Патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски “ за здравето и живота на българските служители на реда, които през днешния ден на св. Архангел Михаил означават своя професионален празник. Това оповестиха от пресцентъра на партията. „ В огромната си част това са почтени, честни и почтени хора, който са създали най-тежкия избор, а точно да служат на обществото и страната. Всички ние, елементарните жители, би трябвало да си дадем сметка, че когато ние честваме Нова година, те са хората, които са на работа и ни пазят, че когато ние изпращаме децата си в първия образователен ден, те не изпращат техните деца, тъй като пазят нашите. За това бездънен реверанс пред труда на честния и честен български служител на реда “, уточни Петков.
Той бе безапелационен, че страната би трябвало да застане до българската полиция с цялата си мощ и мощност, в случай че желае тя да й служи по метода, от който се нуждае обществото.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР