София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на

...
София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на
Коментари Харесай

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Холандската християндемократическа партия

София. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща със Сибранд Бума, ръководител на Холандската християндемократическа партия - вторият по величина съдружен сътрудник в държавното управление на министър-председателя от демократичната партия Марк Рюте и част от фамилията на Европейската национална партия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
По време на срещата бяха разисквани целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, като Бума означи позитивните оценки за триумфа на председателството, които получава като отзив от свои сътрудници в изпълнителната власт в Холандия. Цветанов и Бума се сплотиха към опциите за усилване на парламентарния разговор сред България и Холандия, изключително в областта на сигурността посредством по-интензивно съдействие сред комисиите по вътрешни работи в парламентите на двете страни. " Необходимо е да продължаваме да построяваме доверие между тях като надеждни сътрудници, а ключът за това е интензивният разговор, " съобщи Цветанов.
В срещата взе участие и българският евродепутат Ева Майдел. Други обсъждани тематики бяха настоящи аспекти от дневния ред на Европейски Съюз, както и европейската вероятност за страните от Западните Балкани. В рамките на утрешния ден Сибрант Бума ще се срещне с министър-председателя Бойко Борисов, по чиято покана е в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР