София Прайд ще даде възможност на дебютиращи музикални таланти да

...
София Прайд ще даде възможност на дебютиращи музикални таланти да
Коментари Харесай

София Прайд 2023 дава сцена на млади музикални таланти

София Прайд ще даде опция на дебютиращи музикални гении да се качат на сцената по време на концерта на 17-и юнии да пеят пред аудитория от 12 000 души.Инициативата ще помогне на българските реализатори да слагат началото на своя музикален път. Записването се реализира посредством изпращане на видео осъществяване с дълготрайност до 5 минути като известие до профилите в обществените мрежи на Sofia Pride и ще продължи до 7-и юни.

Музикалните реализатори, които желаят да се качат на сцената на София Прайд 2023, могат да изпратят свое видео осъществяване като известие към формалните профили във, и наСофияПрайд.

“София Прайд е най-голямото събитие в България в поддръжка на човешките права. Тази година желаеме да дадем опция на дебютиращите музикални реализатори да се качат на сцената и да помогнем в музикалното им развиване. Целта ни е да дадем сцена на част от хилядите български гении, които непрекъснато основават музика и да им дадем опцията да пеят дружно с едни от най-големите имена в българската музика. ”, показа Симеон Василев от фондация GLAS.

До момента уредниците са оповестили, че Михаела Филева, Есил Дюран, Прея, Мила Роберт, Рут Колева и Ния Петрова ще вземат присъединяване в огромния концерт на София Прайд 2023, който ще стартира в 16 часа пред паметника в Княжеската градина. В идващите седмици следва да бъдат показани още участници в концерта, а измежду тях има огромни имена на българската музикална сцена. Вратите на събитието отварят в 14 часа, а след концерта ще се организира шествие по улиците на София.

София Прайд се провежда от фондация GLAS, взаимно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР