София Паскалева, грабна короната „Мисис България Top of World 2018“

...
София Паскалева, грабна короната „Мисис България Top of World 2018“
Коментари Харесай

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева: Короната не ме промени, но ми помогна да преброя истинските си приятели!

София Паскалева, сграбчи короната „ Мисис България Top of World 2018 “ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами през 2018г. Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със личен бизнес. Има салон за хубост и туристическа организация. Завършила е висшето си обучение със компетентност ‚Българска лингвистика “. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград. За първи път след състезанието, София Паскалева споделя по какъв начин се е трансформирал животът й след успеха, за всекидневието, за усмивките и сълзите и несъмнено за най-ценното за нея – фамилията.

– Как се промени животът ви, откакто спечелихте короната?

Животът ми не се промени. Хората, който участваха по-често в всекидневието ми, се трансформираха. За мое голямо страдание, видях какъв брой са малко същинските другари, които от сърце се радват на триумфите ми.-

– Как решихте да се явите на състезанието?

За мен беше огромно предизвикателство да се кача на сцена, изключително в подобен формат – състезанието „ Мисис България “. Децата са в основата на всичко, което ми се случва. Бях подтикната от тяхното предпочитание, “Мама да е на конкурс и да завоюва корона”, както знаем за всяко детенце, неговата майка е най- положителната и най- красивата.

– Какво е отношението на вашите близки след успеха?

За всички близки към мен, състезанието и купата „ Мисис България “, донесе доста страсти и въодушевление. На състезанието имаше към 50 индивида, мой доста близки (роднини и приятели) и мога да кажа, че те претърпяха огромна част от страстите, който се случваха с мен на сцената. Радостта беше огромна, и към днешна дата, всички ми се радват за смелостта и дързостта да вземам участие.

– А каква беше реакцията на брачна половинка ви?

Съпругът ми е страховит човек. Много спокоен и положителен. Имам поддръжката му за всичко, което върша и знам че мога да разгадавам на него напълно. За тези 13 години, които сме семейство, той построи моята персона, като жена. Той беше опората във всяко мое начинание и поради неговия перфекционизъм, аз поставям задоволително старания, с цел да бъда съвършената жена до него. Мисля, че се радва на моя триумф, въпреки и да не си го признава, а това е с цел да ме насърчи да се боря за още повече триумфи.-

– Как минава денят на „ Мисис България “?

Ставам в 6.15 ч., пия кафе, без което не мога, върша закуски и карам децата на учебно заведение. Около 8 отивам да спортувам, след което заредена прочувствено, се понечвам за работа. Вечерите са със фамилията ми, нормално е дълга вечеря с доста диалози на кой, по какъв начин му е минал денят и какво се случва в учебно заведение.

– Какво работите?

Работя в областта на хубостта и се грижа дамите да наподобяват все по-добре. Имам и туристическа организация, която пък ми доставя миговете на моите прелестни преживявания, когато пътувам.

-Как прекарвате свободното си време?

Свободно време съвсем нямам, работя доста. Пътуванията със фамилията ми са моята премия, която си разрешаваме, с цел да си починем от натовареното всекидневие.

-Какво може да ви накара да се усмихнете?

Усмивката ми я провокират най-малките жестове. Една блага дума, рано заран, може да ми сътвори най-хубавия ден.

– А да ви разплаче?

Плача постоянно, аз съм доста жалостив човек и доста неща ме трогват от живота на хората. Мъчно ми е за всички хора, който страдат по една или друга причина. Най-често ме разплакват дечица, изоставени и заболели, както и мизерията в която живеят множеството възрасни хора. Преживявам много прочувствено всяко човешко злощастие.

– Как поддържате формата си?

От дребна доста обичам спорта и съм доста признателна на родителите ми, че са били до мен в спортните ми упоритости. Ходих дълго време на балет, по-късно на танци и когато пораснах и към този момент сама можех да избирам- не пропусках фитнеса и тичането. Сега имам една нова пристрастеност от към година и половина, отивам на Канго Джъмс, това е доста динамичен спорт, работи разтоварващо и мога да кажа, че натоварването на цялото тяло е оптимално по време на тренировката. Хубаво е деня да стартира със спорт, най-малко при мен е огромно презареждане. Канго Джъмпс се трансформира в моето занимание.

– Как заспивате вечер?

Толкова съм изтощена, че задрямвам доста елементарно, даже нямам време да сънувам.

-Кой ви оказва помощ в развъждането на децата?

Имаме баби на който разчитаме, когато имаме потребност. Но да кажа почтено, от ден на ден ги вардя тези баби, тъй като остаряват и не желая да ги товаря. Когато децата бяха дребни, имах потребност доста от помощта им. Сега ги щадя, единствено да са живи и здрави и да са до нас.

-На какви облекла залагате в всекидневието си?

Дрехата е доста значима част за всяка жена, която приказва по някакъв метод за индивида, който я носи. Като цяло, обичам спортно-елегантните комбинации, залагам на комфортни облекла. В всекидневието си нормално е деним с риза или някоя рокличка, според от настроението. Обожавам високите токчета. Моята пристрастеност са обувките.

-Мислите ли да се явите на различен конкурс?

Да, ще се явя. В момента се приготвям, само че не желая още да разгадавам детайлности, ще кажа единствено, че е интернационален.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР