София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Пловдив

...
София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Пловдив
Коментари Харесай

Борисов към Кирил Петков: В политиката най-важна е математиката, особено като ти предстои вот на недоверие

София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Пловдив - нито една зала и нито един стадион. Направихме стадионите, направихме спортните зали. Във Варна залата щеше да падне - направихме 3 спортни зали, направихме и стадионите там. Русе - по същия метод. Стара Загора - оставих им 10 млн. лева за зала -взеха им ги, и нямат зала, и няма и да имат.


Плевен толкоз години си избира сътрудника Спартански. От мен няма да чуете неприятни думи, само че когато нямаш партия зад тила, няма кой като поеме ангажимент, да стои зад него.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Плевен, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

И Хемус ще се случи, само че се случва с помощта на моя напън, а не на вас. На София направих цялото Околовръстно, и единствено това за Банкя оставих, да видя дали в миналото ще я направи някой. Сутрин 1 км. е междинната скорост като потегли на работа, и очаквам да видя дали в миналото ще се направи. Но както един другар споделя - щом на хората не им липсва, значи не им е нужно, добави Борисов.

Петков през вчерашния ден споделил, че ние сме самохвалци и се хвалим, тук съм извадил всички закони, решения и всичко останало, на които аз съм се подписал пръв. И в отговор на Петков през вчерашния ден, ще му отговоря с едно изречение: в политиката най-важна е математиката! Особено когато ти следва избор на съмнение, би трябвало да можеш да смяташ! И когато имаш над 30 депутати, не можеш да кажеш на тези, дето имат 69, че се хвалят. Те без нас хептен не могат! И вместо ние като некоалиционни сътрудници да се похвалим за направеното, и си залагаме името и подписа под законите за енергетиката, за какво тогава не им беше отговорен Пеевски? Защото ги бранеше като квачка - пилци. И без него нямаше да направя съглашение, добави Борисов.

Вчера Петков и синдикатите бяха дружно при мен, дружно решавахме всички въпроси. Прав е Петков, направи и донесе листата със законите, които трябваше да се одобряват до ваканцията, и без един, всички останали приехме, сподели още Борисов.

От през вчерашния ден Мария Габриел единствена, с бързи реакции и със щаба, реагира. Случващото се в Израел е рисково и чудовищно, това е даже по-опасно от руско-украинската война. Този спор ще взриви света, и ще промени хода на доста, доста неща в света! Това е най-чувствителната тематика в света. България е водила уравновесена политика, в този момент с тези набези и офанзиви, два свята се сблъскват. Мария Габриел реагира доста бързо, натовариха българите на аероплан, втори курс в случай че би трябвало ще се направи, с цел да помогнем други страни, заръча водачът на ГЕРБ.

Мария се оправи ослепително, и в случай че би трябвало да приказвам като Кирил Петков, би трябвало да приказвам единствено за нея. Да похваля и Гвоздейков, който отиде със самолета в Израел. Колкото и да не се харесваме, работим дружно и гласуваме дружно. Затова приканвам сътрудниците от Политическа партия, без значение от предизборната акция, че след няколко дни ще има час по математика, и който може да счита, да знае, че би трябвало да събере 121. И в случай че се мисли за някой, че е популярен, а другите като пиленца вървят след него, няма да стане това, сподели още Борисов.

Вчера са пуснали грантова скица за акумулатори по ПВУ - това е нещо, което ние забранихме с решение на Народно събрание, - ще си разпределят 266 милиона лв. на свои компании. И в случай че това е правилно, ние няма да си сложим подписите под това, а Политическа партия ще би трябвало да го обяснят на вота. Надявам се това да не е правилно, а в случай че отново са се объркали - бързо да задраскват там и да се поправят, заръча Борисов./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР