София. Ние сме в преход от производство на отделни изделия

...
София. Ние сме в преход от производство на отделни изделия
Коментари Харесай

Алес Зоухар, „Корадо-България“: Ние сме в преход от производство на отделни изделия към производство на цялостни решения за отопление и вентилация на сгради

София. Ние сме в преход от произвеждане на обособени произведения към произвеждане на цялостни решения за отопление и вентилация на здания. Това сподели Алес Зоухар, изпълнителен шеф „ Продажби и маркетинг “ на Корадо Груп, по време на годишната среща на „ Корадо-България “ и Корадо Груп с медии и представители на капиталовите среди, на която бяха показани финансовите резултати на компания за 2018г. и стратегическите ѝ цели за 2019г., съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. Алес Зоухар показа главните трендове за развиването на сектора и проектите и стратегиите на Корадо Груп за отразяването им в производството. „ Придобихме една компания, която създава и продава цялостни системи за отопление и вентилация на жилища “, регистрира той, като добави, че сдружението се пробва да усили като дял от своето произвеждане и някои по-модерни и дизайнерски артикули.
Алес Зоухар се спря и на новото европейско законодателство, което се отнася до строителните действия в Европа. „ Ние сме изцяло подготвени да се впишем в това ново законодателство с новите цялостни системи за отопление и обзавеждане на жилища и жилищни здания “, уточни той.
По думите му сега Корадо Груп се намира в преход от произвеждане на обособени произведения към произвеждане на цялостни решения за отопление и вентилация на здания. „ Това е бъдещото и с решения, които се основават на наши взаимно допълващи се артикули, повишаващи енергийната успеваемост на постройките, ние считаме да се впишем в бъдещия европейски и международен пазар “, сподели още той.
Весела АЛЕКСАНДРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР