София. Незаконни са практиките, предлагани в социалните мрежи подобни на

...
София. Незаконни са практиките, предлагани в социалните мрежи подобни на
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП-София: Незаконните практики като споделеното пътуване трябва да бъдат пресечени, защото отнемат от таксиметровите шофьори

София. Незаконни са практиките, предлагани в обществените мрежи сходни на споделеното пътешестване. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов, който е и заместник-председател на Комисията по превоз и туризъм на СОС, на среща с представители на таксиметровия отрасъл в столицата, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Паргов съобщи, че тези услуги също костват пари на ползващите ги и лишават от клиентелата на таксиметровите водачи. " Въпросът е по какъв начин да се пресекат тези противозаконни практики, които лишават от вас ", добави той.
" Въпрос, който се появява в общественото пространство е и на какви условия би трябвало да дават отговор колите, с цел да има равнопоставеност. Мисля, че сте мислили по този въпрос, тъй като другояче тръгваме от разнообразни позиции, които въздействат на крайния резултат - вашата облага ”, добави Паргов.
“Друг въпрос, който постоянно сте поставяли са стоянките. В един огромен град те в никакъв случай не доближават. Центърът за градска подвижност глобява нарушителите паркирали на стоянка на таксита, тъй като знакът за таксита няма забранителен темперамент, само че пречи на таксиметровите водачи да паркират на означените места ”, сподели още той и даде думата на представителите на таксиметровите водачи за въпроси.
Теодора ПАТРОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР