София. Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков

...
София. Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Васил Цветков проведе редица срещи с граждани и представители на местната власт в Годеч

София. Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков организира редица срещи с жители и представители на локалната власт в община Годеч. Заедно с него бяха студенти по политология от „ Студентски клуб на политолога ” към Софийския университет. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Посещението на Цветков и студентите стартира с диалог с кмета на община Годеч Радослав Асенов. Градоначалникът ги срещна с плановете, които следва да се осъществят в общината през актуалната година. След срещата националният представител и кметът на общината инспектираха ремонта на пенсионерския клуб в град Годеч.
Втората среща бе с кмета на с. Шума Йорданка Андреева. Тя сподели на своите посетители новооткритата детска площадка в селото, като показа и радостната вест, че преди броени дни е проплакало първото бебе в село Шума за 2019 година
След визитата в с. Шума Васил Цветков организира среща с кметския наместник на село Бакьовци Иван Господинов. Той посети и цеха за бутилирана изворна вода, намиращ се на територията на селото.
Последната среща на депутата бе с кмета на село Гинци Георги Тодоров. Двамата инспектираха ремонта на пътната правата през прохода „ Петрохан ”, която минава през територията на Софийска област. Рехабилитацията на пътния сектор се финансира по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ”. В този сектор попада и правата в региона на село Гинци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР