София. На Европа й трябва фонд за малки проекти, по

...
София. На Европа й трябва фонд за малки проекти, по
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Новаков: На Европа й трябва фонд за малки проекти за развитие на селата

София. На Европа й би трябвало фонд за дребни планове, по който да могат да аплайват кметства, инициативни групи и неправителствени организации, с цел да се развиват селата. Това сподели в Габрово претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Той акцентира, че Габрово е образец за това по какъв начин един град може да се преобрази, с помощта на европейските средства – ремонтирани учебни заведения, детски градини, нови улици, кръгови кръстовища, паркове и детски площадки. „ Този късмет би трябвало да получат и селата “, сподели още Новаков. Той се срещна с жителите на града на предизборна шатра на централната улица „ Радецка “, дружно с регионалния координатор на ГЕРБ Цветомир Михов, кмета на Габрово Таня Христова, кметовете на Севлиево, Трявна и Дряново Иван Иванов, Дончо Захариев и Мирослав Семов, общинските ръководители на структурите на ГЕРБ, представители на управленията и общински съветници от ГЕРБ.
Областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов и кметът на Габрово Таня Христова благодариха на Андрей Новаков за всичко, което е направил за града през последните години. „ Това, което Андрей Новаков направи за Габрово, човек прави единствено за родното си място, за дома си. Затова, даже да няма родствена връзка тук, доста габровци към този момент го назовават „ нашия народен представител “, сподели Цветомир Михов. Той напомни дарените от Андрей Новаков чисто нови кревати за Родилно поделение на МБАЛ „ Д-р Тота Венкова “, дарените нови уреди за детската площадка в кв. „ Недевци “, това, че близо 100 души от габровска област посетиха Европейския парламент по негова покана, както и отпечатването на брошура за популяризирането на Габрово като положително място за бизнес и включването на селата от област Габрово в основаната от него онлайн платформа „ Selovoditel и популяризирането им в страната и в чужбина.
Посещението на Андрей Новаков в Габрово приключи с водосвет за здравето и благополучието на жителите на Габрово и страната.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР