София. На 29 юни (събота) в 19.30 часа от Централна

...
София. На 29 юни (събота) в 19.30 часа от Централна
Коментари Харесай

Специален влак ще превози участниците в инициативата Класика в парка

София. На 29 юни (събота) в 19.30 часа от Централна гара София ще потегли специфичен трен, който ще транспорти участниците в културната самодейност „ Класика в парка ”, оповестиха от БДЖ . Събитието ще се организира на 29 и 30 юни на сцена в двора на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков ”, които са уредници, дружно със Синдикален дом на културата на транспортните служащи в България и Опера „ Нова ”.
Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, БДЖ и НКЖИ поддържат самодейността, като в първия ден спомагателна атракция на мероприятието ще бъде специфичният трен, който ще пропътува дистанцията от Централна гара София до самата сцена в двора на Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков ” дружно с участниците в операта „ Травиата ”.
Спектакълът ще бъде показан от диригента със забележителна дългогодишна интернационална кариера Иван Ангелов, който е съставил оркестър от някои от най-уважаваните столични музиканти, а като солисти в операта „ Травиата ” от Верди на 29 юни от 21.00 часа публиката ще види младият сопран от Гърция Зеня Ардженти, тенора Валерий Георгиев и баритона Иван Кабамитов.
Част от средствата от продадените билети ще бъдат употребявани за построяването на храм в двора на Висшето транспортно учебно заведение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР