София. На 18 май локомотив № 46.03 Баба Меца ще

...
София. На 18 май локомотив № 46.03 Баба Меца ще
Коментари Харесай

БДЖ организира пътуване с парния локомотив „Баба Меца” между София и Банкя

София. На 18 май локомотив № 46.03 " Баба Меца " ще пътува сред София и Банкя в състав от шест пътнически вагона. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ . Ретро пътуването е проведено взаимно със Столична община регион „ Банкя ” във връзка провеждането на фестивала Уличните актьори.
Атракционният трен от София до Банкя ще замине от Централна гара София в 09.00 часа, с който ще пътуват и 25-те актьори, участници във фестивала. В противоположното направление композицията ще потегли от гара Банкя в 14.30 часа.
По време на престоя си в курортното градче всички гости ще могат да се насладят на първия народен фестивал на уличните актьори. Целта на плана е представянето и развиването на уличната сцена в границите на четири съществени посоки: музика, спектакъл, циркови изкуства и изобразително изкуство.
Билетите за пътуването бяха разпродадени единствено в границите на един ден. По тази причина „ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи още едно ретро пътешестване по маршрута София - Банкя - София и в неделя (19-и май).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР