София Лорен се възстановява след операция на таза, съобщи АФП,

...
София Лорен се възстановява след операция на таза, съобщи АФП,
Коментари Харесай

София Лорен се възстановява от операция след инцидент в дома си

София Лорен се възвръща след интервенция на таза, заяви Агенция Франс Прес, представено от Българска телеграфна агенция. Италианската актриса, която е на 89 години, постъпи в болница поради строшаване в резултат на рухване в дома си в Женева.

Оперирана е сполучлива и София Лорен ще бъде под наблюдаване за къс интервал от време, се споделя в известие, оповестено във Facebook от веригата заведения за хранене, благосъстоятелност на актрисата.

Легендата на италианското кино отпразнува 89-ия си рожден ден на 20 септември.

София Лорен се е снимала в 90 кино лентата и е носителка на две награди " Оскар ", както и на отличие от кинофестивала в Кан .

През септември 1951 година младата София среща продуцента Карло Понти, който е 22 години по-възрастен от нея. Той става мъжът на живота й, както и нейният наставник в киното. Сред филмите с нейно присъединяване са " Хляб, обич и… " на Дино Ризи и " Жената от реката " на Марио Солдати от 1955 година

Сред екранните сътрудници на София Лорен в Холивуд са най-големите артисти на епохата като Антъни Куин, Кларк Гейбъл, Марлон Брандо, Кари Грант, Питър Селърс, Джон Уейн, Франк Синатра.

Сексапилът е 50 % това, което притежавате, и 50 % това, което хората мислят, че притежавате, обича да споделя София Лорен.

Последната поява на актрисата в киното е през 2020 година във кино лентата " Животът пред нас " - акомодация на романа на Ромен Гари . Режисьор е синът й Едоардо Понти. Филмът донесе на Лорен премия " Давид на Донатело " за най-хубава актриса.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР