София. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова участва в

...
София. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова участва в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова участва в тържествата, посветени на 6 май, в Пещера

София. Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова взе участие в тържествата, отдадени на 6 май – Денят на Пещера. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Тържествени слова произнесоха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева и кметът на Община Пещера Николай Зайчев.
Караянчева одобри строя на тържествената заря - инспекция с присъединяване на 68 бригада Специални сили с пълководец бригаден военачалник Явор Матеев. Поздрав към жителите и гостите на града насочи Негово високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай.
Лиляна Павлова поздрави с празника жителите на Пещера. Тя се разноски измежду многочислените посетители дружно с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и народния представител от Пазарджик Десислава Костадинова на централния градски площад.
По-рано денем общинските съветници взеха решение да удостоят посмъртно със званието „ почетен жител на Пещера “, журналиста, предприемач и притежател на първата в България частна осведомителна организация Красимир Узунов.
Пред общинските съветници и гостите в залата Десислава Костадинова сподели: „ Всеки празник предизвика у нас равносметка. А равносметката за развиването на нашия град е позитивна. Град на работливи и положителни хора, на родолюбци и пазители на българската нематериалност, може да върви единствено напред. Да се развива сполучливо и да бъде образец за единение и взаимопомощ “.
Сред гостите на тържествата бяха още регионалният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, регионалният секретар Гинче Караминова и зам.-областният шеф Йордан Кожухаров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР