София Франс Ауто“ е подбрала най-доброто от скутерите на Peugeot

...
София Франс Ауто“ е подбрала най-доброто от скутерите на Peugeot
Коментари Харесай

„София Франс Ауто“ ни пренася в царството на скутерите на Peugeot

„ София Франс Ауто “ е подбрала най-хубавото от скутерите на Peugeot за експозицията си на Moto Expo 2022. На щанда ще забележим машини от сериите Kisbee, Tweet, Speedfight 4, E-Ludix, Metropolis и Django. Наред с обичайните бензинови модификации ще участва и напълно електрически модел.

Освен двуколесните модели на марката посетителите могат да видят и този на три колела – Metropolis. Съпътстващи представянето на компанията ще бъдат и специфичните оферти за всички налични скутери Peugeot.

METROPOLIS - композиция сред лек автомобил и скутер
Модерният и софтуерен Peugeot Metropolis е с две предни колела, които го приближават до света на автомобила. Издължената му решетка под фаровете му придава характерност, а предният мост Twin Tilting Wheels (TTW) е с ромбоидна форма и двойно деформируеми носачи. Тази архитектура е преценена в тънкости и реализира по-нисък център на тежестта и по-добро систематизиране на натоварването. Окачването му на всяко колело е без значение и комбинира два динамични тампона и индивидуален хидравличен амортисьор. Peugeot Metropolis тежи 280 кг, има междинен разход на гориво 3,9 л/100 км и развива оптималната скорост 135 км/ч.

TWEET – постоянният скутер с огромни колела
Скутерите Tweet са леки, комфортни, икономични и имат напълно актуализирана предница – фар, решетка и калник. Скутерът е идеално приспособен за градската среда поради компактните си размери: дължина от единствено 2 м и ширина от 70 см, а междуосието му от към 1,35 м му разрешава висока маневреност в тежкия трафик, непостижима за другите транспортни средства. Колелата му от 16 инча са идеални за устойчиво каране и безпрепятствено превъзмогване на неравните пътища. Равният му под дава две основни преимущества за лидера – огромно пространство за краката и оптимално комфортна позиция за качване.

KISBEE – с компактни размери, само че великодушен на функционалност
Kisbee е основан особено за града и е измежду най-„ свежите “ попълнения в портфолиото на Peugeot. Малък и приветлив, стилен и пестелив, макар размерите си той е високофункционален. Багажникът му събира всяка интегрална каска, а на равния му под могат да бъдат превозени обемисти предмети. В допълнение е снабден и с кука за чанта и каска.

Kisbee е прелестен за ръководство, лек – единствено 85 кг, комфортен и сигурен. Високото му равнище на ергономичност пасва идеално на лидера, без значение от неговия растеж. Разстоянието му сред седалката и пода е близо 45 см и е причина за естествена позиция на тялото при каране, а държанието му на пътя е безупречно с помощта на 12-инчовите колела и на спирачния диск с диаметър 170 мм.

E-LUDIX – електрическият скутер
E-Ludix преоткрива достоверния и грациозен дизайн на известния Peugeot Ludix. Семплите му форма и линии подкрепят пъргавината и лекотата му, за които значително способства и електрическият му мотор с първокласно ускоряване и въртящ миг от 35 Нм. Водачът може да избира всред 4 режима на ръководство – Boost, Eco, Cruise, Crawl, ползвайки 4,4-инчовия LCD екран, инсталиран на кормилото. Литиево-йонната батерия на e-Ludix е създадена и създадена от Bosch и разрешава пробег до 50 км със своя потенциал за предпазване на сила от 1,6 кВт. За повече улеснение е пригодена да се изважда и зарежда от общоприет контакт, като доближава 80% от потенциала си за 3 часа, а 100% - за 4 часа. Общата маса на e-Ludix с батерията не надвишава 88 кг, което е значително преимущество на модела.

SPEEDFIGHT 4 – стилният, състезателен скутер
Speedfight 4 е най-стилната и софтуерна генерация на 50-кубиковите спортни скутери Peugeot Speedfight. По време на Moto Expo ще бъдат показани моделите Standard и Sportline. Те са удобни и носят наслаждение. Мястото за лидера е ергономично, централната колона с резервоара намалява центъра на тежестта, a архитектурата на подсилената рамка, комбинирана с 32 мм предна вилка, обезпечава по-добра непоклатимост и държание на пътя. Speedfight 4 извежда като приоритет динамичността, без да подценява сигурността. По този индикатор Peugeot дава най-хубавото на пазара с 215 мм спирачен диск Shuricane, оборудван с мощен четирибутален спирачен уред, който и при двете версии е с течно и въздушно изстудяване.

DJANGO – ретро стилът
Специален експонат на щанда на Peugeot ще бъде и скутерът Django. Той се откроява със своята достоверна ретро визия, подчертана и с хромираните детайли. Моделът е с полудигитално табло, плосък под и ABS на предно колело. Двигателят му е 50 куб. см, четиритактов, с въздушно изстудяване, а междинният му разход на гориво е 1,9 л/100 км.

Moto Expo 2022 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лв. /събота и неделя/; 10 лв. /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;
Онлайн – /2 лева отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лв. /събота и неделя/; 8 лв. /делничен ден/;
Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лв.. Деца до 12 години с компаньон – Безплатно.

*Източник: Moto Expo 2022
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР