София е потънала в боклуци. Но вместо тежки глоби, Фандъкова

...
София е потънала в боклуци. Но вместо тежки глоби, Фандъкова
Коментари Харесай

Спаси София алармира: Краде се като за последно

" София е потънала в отпадъци. Но вместо тежки санкции, Фандъкова дава още дарове на компаниите за сметопочистване - нови 17 млн. лева от нашите налози ", сигнализират от неправителствената организация " Спаси София ".

" Сумата към този момент е 237 млн. лева на година - тъкмо толкоз ще отиват в околните до властта компании на вълци и орлета, които да оставят купища боклук и да мият фиктивно улиците. Но това не е всичко! Фандъкова персонално назначи Ивайло Иванов, уволнения от Министерство на вътрешните работи поради побоя над протестиращи, за шеф на Столичен инспекторат. След като се кри 50 дни, Фандъкова ще разбие Столичен инспекторат и предложи поредна общинска конструкция под управлението на уволнения от Министерство на вътрешните работи, която щяла да управлява компаниите за разчистване. Добре прочетохте - Фандъкова предлага уволненият да управлява мутрите! И данъкоплатците да платим двойно - един път за " почистването " и повторно за " контрола ", пишат още " Спаси София ".

" Краде се като за последно, а следствията от ръководството на Фандъкова и ГЕРБ в София ще са безпорядък, задължения и мафиотска мрежа, оплела града в неизгодни контракти. Не би трябвало да позволим да ѝ се размине това следващо източване в интерес на мафията! ", допълват от неправителствената организация.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР