София. Днес повече от всякога имаме нужда всички заедно да

...
София. Днес повече от всякога имаме нужда всички заедно да
Коментари Харесай

Българският еврокомисар Мария Габриел: Днес повече от всякога имаме нужда да отправим силно послание да пазим околната среда

София. Днес повече от всеки път имаме потребност всички дружно да отправим мощно обръщение да пазим околната среда. Това сподели българският еврокомисар по „ Иновации,научни проучвания, просвета, обучение и юноша “ и заместник-председател на ЕНП Мария Габриел на старта на благотворителната акция за закупуване на живи елхи под надпис „ Посади вяра “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Габриел си пожела горите на вярата, които ще бъдат основани след засаждането на продадените в акцията елхи през пролетта, да са знак на това по какъв начин нашето потомство има грижа освен да планува бъдещето, а на първо време да го прави допустимо за децата ни.

„ За тези, които ще се включат в акцията, една доста топла мисъл за това, че да сбъднеш фантазия, да дариш живот, да се погрижиш за идващото потомство е наша обща отговорност “, добави еврокомисарят.
Тя благодари на министъра на земеделието Десислава Танева, на ръководителя на Фондация „ Искам бебе “ и на всички други участници в самодейността „ Посади вяра “.

„ За мен е същинска чест да се причисля към нея и да изразя мощната си поддръжка, тъй като тази акция изпраща две доста мощни послания за това, че науката дава живот, че просвета и вяра вървят ръка за ръка. Аз си поисквам с тази акция в действителност да създадем по този начин, че доста очаквания и фантазии за най-скъпото в живото – новороденото, това, което виждаме като олицетворение на бъдещето, да се случи и сбъдне на оптимален брой фамилии “, добави Габриел.
Според българския еврокомисар тази акция има и доста мощно обръщение за запазване на околната среда.
„ Тази седмица Европейска комисия ще разгласява първата си връзка във връзка с зеления пакт “, напомни Мария Габриел.
Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР