София Броян, родом от руския град Ишима, има два популярни

...
София Броян, родом от руския град Ишима, има два популярни
Коментари Харесай

София прокле здравословното хранене и отслабна със 100 килограма

София Броян, родом от съветския град Ишима, има два известни профила в Инстаграм. Там тя е следвана от над 2.5 милиона почитатели. Със своите фенове момичето споделя освен хумористични клипчета.

От близо две години насам потребителите могат да наблюдават по какъв начин тя от обилна дунда се трансформира в стройна хубавица - блогърката е отслабнала с 95 кг.


София е минала много дълъг и нелек път. Тя няколко пъти е следвала тежки диети, само че те не давали резултат и тя се отказвала от тях, а хората към нея пък изобщо не я подкрепяли в начинанията ѝ.

Веднъж обаче на София ѝ писнало и тя изрично решила, че по този начин повече не може да продължава.

Момичето имало съществени проблеми с гърба, по тази причина то нямало различен избор, с изключение на да стартира тежка борба за здравето си.

"Преди две години, плачейки през нощта с огромни сълзи, аз проклинах цялото човечество и това здравословно хранене. Запомнете: не е значимо какъв брой дълъг ще бъде вашият път, значимото е какъв ще е той и кой ще е до вас ", споделя София Броян.


Блогърката почнала да е храни вярно и понижили количеството на калории, също по този начин не бързала да се тормози с изморителни тренировки в залата.
Първоначално, по думите на момичето, здравето не ѝ разрешавало. След това то си купило облекла за тичане и почнала да единствено да тича. "90% от отслабването е храненето! Храненето и още веднъж храненето. Спортът е единствено за поддръжка: тонизиране на мускулите, стягане на кожата, горене на калории ", отбелязва Софи.

По думите ѝ, всеки стадий от нейното намаляване е бил доста тежък, само че макар злите мнения на злобарите, блогърката настойчиво се стремяла към своята цел.


"Всеки стадий е сложен. Всеки стадий е АД! Просто огнените кръгове на този пъкъл с всеки нов стадий стават все по-горещи, това е! Но, започвайки, претърпявайки, болежка, сълзи и душевен напън, виждайки началните резултати, повярвайте, няма да желаете да се връщате обратно. Готова съм да прережа гърлото на тези, които зад тила ми споделят: Още малко и ще се провали. Ще почне да яде като свиня и ще върне всичко, дори и по-дебела ще стане ", написа София.

Времето текло, килограмите се топели, само че София оставала вярна на взетото решение. Момичето показало голяма мощ на волята и на моменти даже не можела да повярва на резултатите - тя гледала в огледалото и просто не могла да се познае.

Наскоро блогърката разказала за новия стадий в живота си - тя въпреки всичко почнала да практикува разнообразни от тичането спортове и почнала да получава от тях наслаждение. Също по нейните думи, тя към този момент се гордее със себе си.

"Взимам остарели свои облекла, обличам ги и се успокоява, че всичко е наред, че ние сме на верния път. Именно по тази причина не изхвърлям старите си облекла, даже не ги нося в дома на родителите ми за депозиране. Не, те са тук с мен. Тук им е мястото. Те са моята памет и мотивация ", споделя София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР