София Балкан отново победи Черно море Тича в петото държавно

...
София Балкан отново победи Черно море Тича в петото държавно
Коментари Харесай

София Балкан победи Черно море Тича на колички като гост

София Балкан още веднъж победи Черно море Тича в петото държавно състезание по баскетбол на колички. Варненци са домакини на втория шампионат от шампионата, като мачовете се играят в спортна зала " Спортпалас ".

В първия мач от шампионата София Балкан се наложи над " моряците " с 61:40. Това е втори триумф на първия отбор в този спорт у нас над сребърните медалисти от последните две шампионати, откакто столичани се постановиха в дуела сред двата отбора и в Габрово по-рано това лято.

Двубоят стартира равностойно, само че във всяка част играчите на София Балкан успяваха да прибавят по няколко точки към задатъка си, с цел да се стигне до по-изразителната разлика в края.

Отново доста добър мач изигра капитанът на София Балкан Персиян Еленков. Той приключи с 26 точки, 11 битки и 5 асистенции. Илиян Атанасов се включи с 18 точки и 10 битки. За домакините още веднъж безапелационен водач беше Мартин Иванов, приключил с 24 точки и 10 битки. Участие в мача не взе Пламен Любенов. Христо Мисляков добави 8 точки.

От 17.30 часа Черно море Тича ще се изправи и против втория столичен отбор - Левски. Утре в 10.30 е дуелът сред Левски и София Балкан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР