София, 29 май 2020 - LG Electronics (LG) обяви лансирането

...
София, 29 май 2020 - LG Electronics (LG) обяви лансирането
Коментари Харесай

LG представя телевизорите си за 2020

София, 29 май 2020 - LG Electronics (LG) разгласи лансирането на звездните си тв приемници за 2020, водени от 14 нови OLED модела, в това число въодушевената от изкуството GX Gallery серия, същински 8K ZX модели и 4K Ultra HD тв приемници. Несравнимият международен водач при OLED тв приемниците LG води преживяването от гледане на телевизия и гейминг до нови, вълнуващи територии.

Потребителите ще оценят изтънчения дизайн на премиум тв приемниците на LG за 2020, както и опцията им да паснат и да подобрят всеки интериор. OLED продължава да предлага най-хубавото зрителско преживяване в близост, интелигентна технология на екрана, която ѝ разрешава акуратен надзор на светлината на равнище пиксели за най-дълбоките черни, най-реалистичните цветове и необикновен контрастност. Зашеметяващо елегантните форми на новите тв приемници са също толкоз спиращи дъха, колкото и качеството на картината, която дават, възползващи се от ненадминатата OLED технология на LG.



Илюстрирайки отдадеността на LG за извънреден дизайн, трите нови модела от серията GX Gallery (55-, 65- и 77-инчови) оферират неповторимо минималистична хармония, допустима с помощта на революционната технология на панела на OLED, която не изисква задно осветяване. Това дава опция на тв приемника да интегрира най-съвременното качество на картината на 65-инчов модел с впечатляващата дебелина от едвам 20мм. В допълнение, стойките на новите тв приемници прилепват към стената, сходно на произведение на изкуството в изложба.

Създавайки изображения с невиждани елементи и изясненост, дълго чаканите LG OLED ZX Real 8K модели (модели 88 OLED ZX и 77 OLED ZX) доставят четири пъти по-висока резолюция на екрана от 4K и 16 пъти по-голяма от тази на Full HD. За да подсигуряват същинско 8K преживяване, тв приемниците на LG дават отговор и надвишават стандартите на промишлеността за 8K Ultra HD тв приемници, които са дефинирани от Асоциацията за потребителски технологии, което ги прави измежду първите 8K модели, сертифицирани да употребяват логото на CTA 8K Ultra HD.



LG предлага още напълно нови 4K OLED тв приемници за 2020 година (модели CX и BX в 77-, 65- и 55-инчови), всеки от които обезпечава изключителното качество на картината, с което LG OLED са известни. Потребителите могат да изберат CX OLED тв приемник и в 48-инчов размер. Нещо повече, NanoCell TV, премиум линията на LCD тв приемниците на LG, приветства още седем същински 8K устройства (75- и 65-инчови в Nano99, Nano97, серия Nano95, 55-инчови Nano95), всеки от които носи CTA 8K UHD лого.

Включен в множеството от OLED и 8K NanoCell тв приемниците на LG за 2020 е новият α (Alpha) 9 Gen 3 AI процесор. Третото потомство на процесора на компанията надгражда опциите на своите прародители, употребявайки спомагателна мощ за обработка и усъвършенствани логаритми за задълбочено образование, с цел да усъвършенства качеството на картината и звука на новите тв приемници. Α9 Gen 3 покачва чувството за цялостно потапяне на фена посредством няколко нови функционалности, предопределени да подобрят гледането на филми, спорт, игри и други типове наличие.



Телевизорите на LG за 2020 поддържат най-новите спецификации за HDMI, в това число eARC и ALLM за по-висококачествено аудио и гладко осъществяване, без закъснение. 8K моделите на LG могат да възпроизвеждат нейтив 8K наличие от HDMI и USB цифрови носители и да поддържат необятна гама кодекси, в това число HEVC, VP9 и AV1, желан от YouTube и други огромни стрийминг платформи.* 8K тв приемниците на LG поддържат 8K стрийминг наличие при 60FPS и са сертифицирани да дават 8K 60P през HDMI.

Световно приет за способността си да възпроизвежда тъкмо цветовете и креативните визии на филмовите производители, LG OLED TV слага стандарта за същинско кинематографично преживяване в хола. Най-новите OLED модели на компанията завоюваха премията за професионално отличие на Холивудската професионална асоциация (Hollywood Professional Association) и са първите тв приемници, които доставят интегриран програмен продукт за калибриране, който работи на хардуерно равнище. А с помощта за новия Dolby Vision IQ и режисьорския режим на UHD Alliance™, LG OLED демонстрира филми тъкмо по този начин, както са сътворени от техните основатели. С отлична образна и звукова успеваемост, новите OLED и NanoCell тв приемници обезпечават елементарен достъп до висококачествено наличие от най-хубавите международни снабдители посредством известни приложения и услуги като Apple TV, Disney + и Netflix.



Телевизорите на LG за 2020 са и идеалният избор за професионални геймъри. Те съчетават великолепно качество на картината с нови игрови функционалности за най-вълнуващото интерактивно преживяване. Като първият производител, предлагащ тв приемници, съвместими с NVIDIA G-SYNC®, LG показва общо 12 нови OLED модела, поддържащи тази съществена игрална технология. G-SYNC подсигурява, че графиките се изобразяват съвършено, увеличавайки чувството за потапяне на играчите посредством адаптиране на честотата на възобновяване на картината на тв приемника към честотата на фрагментите на обвързвания хардуер. Умната OLED технология на LG употребява прецизността на самостоятелното ръководство на пикселите, с цел да създаде извънредно качество на картината, по-малко забиване и свръхбързо време за реакция, което способства за още по-потапящо игрово преживяване без вибриране или засичане, всекидневно за множеството екрани. OLED и NanoCell тв приемниците на LG за 2020 поддържат HDMI VRR, което прави LG единствената телевизионна марка, предлагаща съгласуемост с огромно многообразие от устройства за игри, като графични карти и конзоли за игри.



Що се отнася до спорта, LG OLED тв приемниците внасят атмосферата и вълнението на тези събития вкъщи, както в никакъв случай до момента. Честотата на освежаване от 120Hz дава опция да се видят всички бързи дейности в съвършени елементи. Функции като Sports Alert разрешават на потребителите да следват обичаните си тимове с лекост, предоставяйки резултати в действително време, настоящи графици и още доста за редица професионални спортове, в това число бейзбол, футбол и американски футбол от самото начало, до момента в който чуват плача на тълпата в 360-градусов звуков пейзаж с два Bluetooth високоговорителя, свързани по едно и също време към тв приемника.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР