София, 26.06.2023 г. - Kaufland България ще разкрие 140 нови

...
София, 26.06.2023 г. - Kaufland България ще разкрие 140 нови
Коментари Харесай

Kaufland България разкрива 140 нови работни места

София, 26.06.2023 година - Kaufland България ще разкрие 140 нови работни места с отварянето на още два хипермаркета в София. През есента в столичните квартали „ Люлин " и „ Манастирски ливади " порти ще отворят 64-ят и 65-ят филиали на компанията в страната.

Kaufland България се грижи да сътвори на чиновниците си във всеки собствен хипермаркет най-хубавите работни условия и атмосфера с удобни и просторни обществени пространства, комфортни касови маси, както и усъвършенствана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна приложимост. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркетите в „ Люлин " и „ Манастирски ливади " Kaufland ще употребява „ Програма за въвеждане в работата ", която се основава на три стълба - отношение, информация и образование. Основната й цел е както да показа компанията и нейните бизнес интервенции, история, просвета и придобивки за чиновниците, по този начин и да сътвори възприятие за принадлежност на новите чиновници.

Обектите „ Люлин " и „ Манастирски ливади " са построени в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно дейно строителство. Като част от нея ритейлърът оборудва своите магазини с редица щадящи околната среда системи. По този метод компанията понижава въглеродния си отпечатък и покачва енергийната си успеваемост.

Kaufland България е един от най-големите работодатели у нас, а след отварянето на двата нови хипермаркета екипът на веригата ще наброява близо 7 000 души. Компанията приема грижата за всеки от тях като своя задача и предопределение, като им предлага несъмнено и устойчиво работно място. В устрема си да се грижи за благосъстоянието на своите чиновници, да насърчава тяхното развиване и възприятие на задоволеност, Kaufland България непрестанно надгражда тактиката си за ръководство на човешките запаси и прибавя нови придобивки, отговарящи на техните потребности. Веригата дава стимулираща работна среда и богат обществен пакет на своите чиновници, включително в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна на стойност 200 лева, гъвкаво работно време и други. Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лева за раждане или осиновяване на дете, както и прибавянето на още един спомагателен ден отпуск. Служителите на Kaufland могат да се възползват от 22 дни заплатен годишен отпуск. Над 250 са отстъпките за разнообразни артикули и услуги, от които чиновниците на водещият ритейлър у нас могат да се възползват, както и участия в разнородни потребни начинания, спортни събития и CSR интензивности. Само за миналата година веригата е вложила над 7 млн. в придобивки за чиновниците си и повече от 380 хиляди лева в голям брой обучителни стратегии, обхванали над 6400 от чиновниците й в другите структури и отдели.

Всеки, който желае да стане част от екипа на най-новите магазини, може да прегледа свободните позиции и да кандидатства на кариерния уеб страница на веригата - www.kariera.kaufland.bg.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията у нас с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 чиновници. Пет следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 30 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, Career Show Index 2022, Career Show Index 2023, True Leaders ICAP и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР