София, 22 март 2022 г. – Щастлив клиент на WINBET

...
София, 22 март 2022 г. – Щастлив клиент на WINBET
Коментари Харесай

Късметлия от Варна спечели MERCEDES-BENZ GLS 400 В GRANDE BONUS ИГРАТА на игрални зали WINBET

София, 22 март 2022 година – Щастлив клиент на WINBET от Варна завоюва Голямата премия в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET в неделната нощ и ще ръководи лек автомобил Mercedes-Benz GLS 400.

Най-популярният ефирен водещ на България, Димитър Рачков, и моделът, инфлуенсър и риалити звезда Златка Димитрова асистираха в тегленето на Голямата премия и на последните парични награди в играта за общо 50 000 лева

В траялата няколко месеца GRANDE Bonus игра бяха раздадени награди на обща стойност 300 000 лева измежду клиентите на определени игрални зали WINBET в цялата страна.

В взаимозависимост от своята игрална интензивност, клиентите на игралните зали на WINBET печелиха талони за присъединяване в разпределението на наградите в GRANDE Bonus играта, като другите типове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпоти носиха друг брой талони за присъединяване.

Приятните изненади и благоприятни условия за спомагателни облаги за клиентите на игралните зали WINBET няма да приключат с финала на GRANDE Bonus играта. Още на 1 април стартира новата самодейност WINBET Cards Mania, която ще предложи на клиентите на игралните зали на компанията седмична обединена
бонус игра 4 Jackpots.

Посетителите на игралните зали WINBET ще могат да вземат участие и във всекидневни местни
бонус игри във всяка зала, а скреч-манията Lucky Cards ще предлага награди четири пъти седмично на най-активните клиенти на игралните зали WINBET.

Пълна информация за разпоредбите и изискванията на новата самодейност WINBET Cards Mania ще бъде налична в игралните зали на WINBET от 1 април.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР