София, 20 декември 2022г. – Стотици клиенти на , които

...
София, 20 декември 2022г. – Стотици клиенти на , които
Коментари Харесай

Ранното изплащане на печалби зарадва заложилите за победа на Аржентина на сайта на WINBET

София, 20 декември 2022г. – Стотици клиенти на, които бяха заложили на победа на Аржентина посрещнаха с усмивка трагичните обрати във финала на Световното състезание с помощта на функционалността при преднина от два гола.

 

Така, още в 36-та минута на финалната среща от Мондиала, незабавно след гола на Анхел Ди Мария, извел Аржентина до 2:0, клиентите на уеб страницата winbet.bg, които предвидиха победа за южноамериканския първенец, автоматизирано получиха облагите от своите залози, макар че в последна сметка срещата приключи при резултат в постоянното време 2:2.

 

Функцията Ранно погашение подсигурява на клиентите на WINBET облага от техните
залози, когато тимът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, без значение от крайния излаз от срещата.

 

Тази функционалност е един от доста спомагателни принадлежности, които са разполагаем на феновете на спортните
залози на уеб страницата на WINBET, дружно с опцията за (cash out), при краен резултат от срещата 0:0 и повишени коефициенти ) за определени събития.

 

За играчите, които избират множествените
залози (колонки) са функционалностите, която обезпечава бонус безвъзмезден залог при положение, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и, с която клиентите получават спомагателен бонус при 100% сполучлив многоброен залог.

 

С функционалността, клиентите на WINBET могат да основават лични комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със за играчи оферират благоприятни условия за
залози и облаги според от представянето на съответен състезател.

 

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на. Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична и.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР