Софи Търнър и Джо Джонас вече не се притесняват от

...
Софи Търнър и Джо Джонас вече не се притесняват от
Коментари Харесай

Софи Търнър вече не крие бременността си - slava.bg

Софи Търнър и Джо Джонас към този момент не се тормозят от папараците и гордо демонстрират, че чакат първото си дете. Двойката беше видяна на разходка в Лос Анджелис и този път актрисата от „ Игра на тронове “ не носеше необятни облекла, под които да крие наедрялото си коремче.

За първи път Търнър беше със състезателен тоалет, който прелестно обрисуваше фигурата ѝ. Тя добави визията си с бели маратонки и сако, а на лицето си носеше слънчеви очила и защитна маска.

Ник и Софи се ожениха през май 2019 година, след което направиха втора женитба през юни в Париж. Двамата още от началото не криеха връзката си, а в този момент забавляват почитателите си с разнообразни фотоси и видеа в обществените мрежи. Първата сватбена гала се състоя през май 2019-а незабавно след премиите на „ Billboard “ в Лас Вегас. Тогава те си размениха детски пръстени вместо венчални халки.

Само месец по-късно, двойката направи по-голяма гала във Франция, на която участваха всичките им близки и другари. Шаферка на Търнър беше Мейзи Уилямс, която изигра Аря Старк – сестра на Санса Старк (Софи Търнър), в сериала „ Игра на тронове “.

Преди година актрисата показа, че точно групата „ Jonas Brothers “ ѝ е помогнала да премине през най-тежките моменти от славата ѝ. Тя влиза в „ Игра на тронове “ единствено на 13 години и безусловно израства под светлината на прожекторите и непрекъснатото следене от папараци.

Бебето, за което към момента нищо не се знае, ще се причисли към дъщерите на Кевин Джонас – Валентина и Алена, които той споделя със брачната половинка си Даниел. Най-малкият брат – Ник и брачната половинка му Приянка също приказват, че желаят деца, само че към този момент не бързат със основаването им.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР