Софи Маринова тръгна по участия с шина на ръката. Ромката

...
Софи Маринова тръгна по участия с шина на ръката. Ромката
Коментари Харесай

Софи Маринова не се спира, тръгна по участия с шина

Софи Маринова потегли по участия с шина на ръката. Ромката с мощен глас се появи с шинирана дясна ръка, прикрепена с шал през врата, на сцената в заведение в Благоевград. Ден по-рано Софи разгласи повода за контузията си – паднала по време на фотоси за реклама на шоуто „ Като две капки вода”, в чийто финален сезон участваше.

Феновете обаче одобриха с голямо съмнение обяснението ѝ. Все по-упорити са слуховете, че тя още веднъж е станала жертва на побой от страна на половинката си Гринго. Както е известно, той постоянно я шамаросва. През 2016 година гласовитата певица публично призна, че Гринго, за който по-късно се омъжи, ѝ посягал. Тогава Софи показа, че проблемите с обичания ѝ почнали, като заживели дружно. „ Побоища, тормози ме душевен... А виждате, че той си е 2 метра, веднъж като ме удари и не мога да стана”, оплака се Софи тогава. В този миг на признание певицата показа още, че Гринго не харесвал метода ѝ на живот и бил доста ревностен. Нападал я с обидни думи, както и физически.

„ Скача и се бие. Все едно с мъж се бие... Ръката ми е счупена. 15 шева имам. Аз излъгах, че съм паднала в банята”, призна Софи и добави, че случаят станал в Брюксел, където била на концерт на 8 март. „ Вдига ме, хвърля ме, рита ме”, оплака се Софи. Тогава певицата дори спряла да върви на участия, защото била уплашена.

Тази история незабавно бе припомнена, когато преди дни се разчу, че Софи отново е с контузена ръка. Вероятно може би и по тази причина певицата побърза да изясни какво се е случило, въпреки версията ѝ да звучи неуместно. Претърпяла случай на снимачната площадка, по време на снимането на рекламен клип за „ Като две капки вода”, чийто следващ сезон завърши неотдавна. За клипа Софи трябвало да прескочи диван, само че не съумяла. Спънала се и си контузила ръката. Била навехната. Затова се постанова тя да е с шина няколко дни.

Сега обаче Софи не е отказвала изяви и продължава да радостни почитателите си. На последното си присъединяване в Благоевград гласовитата певица пя с шинирана дясна ръка, прикрепена с шал към врата ѝ. Софи изглеждаше в много положително въодушевление, на инат на контузията. А при започване на предходната седмица тя спретна абитуриентски бал като женитба за сина си Лоренцо. На тържеството, на което участваха редица звезди от сектора, певицата и мъжът ѝ изглеждаха в положителни връзки, вижда се и на клипчетата, които се появиха в обществената мрежа. Софи и Гринго, които подвигнаха женитба напролет на 2019 година, танцуваха и се веселяха с другари и родственици. Маризът очевидно е бил след това, тъй като Софи не носеше шина на дясната си ръка на обилното празненство, писа Уикенд.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР