Софи Маринова си остава Софи Маринова Ромската перла се похвали с

...
Софи Маринова си остава Софи Маринова
Ромската перла се похвали с
Коментари Харесай

Софи Маринова изуми с постъпката си!Колежките й се смеят

Софи Маринова си остава Софи Маринова

Ромската перла се похвали с чисто нова облага. Софка се изфука с бляскав нов джип, за който броила двеста бона. Той  е финален вик на модата и е оборудван с всевъзможни екстри. Синът й Лоренцо също се радва на новата облага на майка си.

Наследникът й показа кадър от новата лъскава играчка на фамилията, на което се вижда по какъв начин певицата прави първите си кръгчета в столицата.

Колежките й обаче се смеят зад тила, че до момента певицата не се е уредила със лично жилище в столицата. Тя към момента живее в жилището на майка си в родното Етрополе.

А взима по 10 бона на присъединяване, само че пък живее ден за ден и въобще не мисли да обезпечи бъдещето или живота си.

„ Толкова пари взима, а не може един апартамент или къща да си купи. Ами годините минават, все по този начин няма да е млада и да заработва толкоз пари, въобще обаче не мисли,  а живее ден за ден “, подиграват й се колежките зад тила й.

Софи Маринова купи мощен джип и на сина си Лоренцо, който пипнаха да кара като джигит на пътя. Тя затрупваше с дарове и някогашния си мъж Гринго, както и родата, само че не мисли за себе си и за бъдещето си, загрижени са най-близките й хора.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР