Софи Маринова и Преслава си взеха заслужена почивка и заминаха

...
Софи Маринова и Преслава си взеха заслужена почивка и заминаха
Коментари Харесай

Преслава срази Софи

Софи Маринова и Преслава си взеха заслужена отмора и отпътуваха на топло в Дубай. Двете певици са в компанията на мъжете си Павел и Гринго, както и дъщерята на Преслава.

Двете певици отишли съзнателно в този момент в Дубай, с цел да станат очевидци на EXPO 2020. Преслава шокира с новината, че нейната колежка не е съумяла да влезе, а повода е непредвидена и изненадваща.

 undefined

Оказа се, че меракът на Софка да гледа ревюто сподавен още на входа. Тя се изморила да обикаля и се позиционирала на една от пейките на входа на ревюто и декларирала, че няма да мръдне от тук.

"Тя толкоз доста искаше да прегледа, беше си обула комфортни обувки, тъй като знаеше, че има доста за вървене, само че, благата, не устоя ", издаде я Преслава в лайф връзка с феновете си. Изглежда и дребната Паола - дъщерята на Преслава и Павел, също избира компанията на колежката на майка си.

Преслава избира да обикаля и преглежда, до момента в който Софка обича да си почива. И постоянно дребната Паола е на басейна или на морето с Маринова,която е мощно привързана към нея. Веселата компания се прибира на 23 февруари и певиците стартират стремително с участията си в нощните клубове.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР