Софи Маринова е измислила хитър ромски план да попълни сериозно

...
Софи Маринова е измислила хитър ромски план да попълни сериозно
Коментари Харесай

Софка вдига сватба с Гринго за пари

Софи Маринова е измислила остроумен ромски проект да попълни съществено изтънелия си напоследък бюджет. Звездата от Капките има желание да вдигне голяма циганска женитба със стотици посетители тази пролет, незабавно щом обичаният ѝ Гринго излезе от пандиза.

Софка към този момент написа предложения на най-изявените ромски босове в страната - от Киро Японеца, през Ицо Папата, та до Цветелин Кънчев, с вярата освен да си избие масрафа, само че и да тури дебела пачка кеш в джоба.

Злите езици шушукат, че Тодор Давидов – Гринго, е попаднал зад решетките в обезверен опит да погаси борчовете на обичаната си. Младият ром и неговият другар Стефан Сливков бяха изловени миналоо лято в опит да изнудват айтоския предприемач Асен Атанасов.

Според прокуратурата, Гринго е рекетирал предприемача за 50 000 лв., другояче щял да гръмне него и фамилията му, написа Таблоид. Преди броени дни Давидов тихомълком се призна за отговорен и се споразумя с прокуратурата, което значи, че в най-скоро време, до края на април, ще вдъхне мириса на свободата. Идеята на певицата е да го направи собствен брачен партньор още през лятото.

Освен поради огромните разноски към окошарването на половинката ѝ, Софи от край време едвам свързвала двата края макар многочислените си, скъпоплатени участия. Неуката ромка хабер си нямала по какъв начин да си прави сметката и затънала в големи задължения. Маринова дължи на една от крупните родни банки 302 907 лв. по заем. Сумата е насъбрана от главница, лихви и санкции за закъснение.

Освен това против Софка има изпълнителен лист за спомагателни 46 бона такси по дело и разходи към съдия-изпълнител. Отделно от това Софи не е върнала в точния момент и други 30 бона на компания за бързи заеми. Заедно с адвокатските възнаграждения, правосъдни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват още толкоз. В резултат две от компаниите на певицата сега са запорирани, демонстрира информация в Търговския указател.

Софи се стреснала, че скоро може да опишат жилището ѝ в София и къщата в Етрополе. Именно затова Гринго направил обезверен опит да измъкне някой лев с изнудване, приключил трагично.

Дори хонорарът от Като две капки вода, където в последно време свети симпатичната ромка, няма по какъв начин да я измъкне от дупката, одумват я сътрудници. Според тях закъсалата Маринова се съгласила да взе участие за едвам 35 000 лв., което е напълно малко повече от Златка Райкова, да вземем за пример.

На Софка обаче ѝ хрумнал талантлив проект да се избави от финансовите усложнения. Вдъхновена от сътрудника си Тони Стораро, който ѝ се похвалил, че е близо 500 000 лв. „ напред” от сватбата на сина си Фики, тя решила също да мине под венчило с Гринго.

Циганските сватби са известни със своята претрупаност, а гостите се надпреварват да дават крупни суми пари на младоженците, като по този метод засвидетелстват мястото си в обществената подчиненост. Софка имала желание да предложения всички известни ромски предприемачи, глави на кланове и патриарси на главните семейства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР