Содата за хляб е универсална съставка, която хората използват за

...
Содата за хляб е универсална съставка, която хората използват за
Коментари Харесай

Не сте предполагали колко може да ви помогне содата за хляб ...

Содата за самун е универсална съставна част, която хората употребяват за всичко, като се стартира от разчистване на дома, козметични процедури, до възстановяване на цялостното здраве. Освен това, содата за самун може да избелва облеклата ви, да чисти миризми, да освежава килимите и да почиства разнообразни типове повърхности. Въпреки това, доста малко хора знаят, че содата може да направи чудеса за вашата кожа и коса, написа zdrave.to.

Ето главните преимущества:

1. Бели зъби

Проверете етикета на избелващата паста за зъби във вашия дом - тя би трябвало да съдържа сода. Когато се смесва с водороден прекис, содата може дейно да избелва зъбите ви, само че не я използвайте постоянно, защото може да повреди емайла на зъбите ви. Достатъчно е един път седмично.

2. Елиминира акнето

Содата за самун е отлично естествено средство за лекуване на пъпки и акне - просто го смесете с вода, с цел да приготвите пастата, по-късно я нанесете върху засегнатите области и оставете да изсъхне, преди да я измиете с топла вода.

3. Омекотява кожата

Содата за самун може да направи кожата ви супер мека. Просто я смесете със сапун и вода и поставете сместа върху ръцете си, след което оставете да изсъхне и изплакнете с топла вода.

4. Елиминира неприятния аромат на тялото

Напълнете ваната с вода и прибавете чаша сода за самун. Правете тази баня два пъти седмично, с цел да премахнете всички бактерии по кожата и да премахнете неприятната миризма на тялото си.

5. Освежава дъха

Ментата не може да ви помогне при положение на неприятен мирис, само че содата може. Добавете чаена лъжичка в чаша вода и разбъркайте добре, по-късно изплакнете с разтвора устата, с цел да изчистите всички бактерии, причиняващи неприятен мирис.

6. Почиства ноктите

Смесете содата и водата в съответствие 3: 1, по-късно поставете пастата върху ноктите и изплакнете добре. Това съвършено ще почисти ноктите ви и ще омекоти кожичките.

7. Почиства косата

Шампоаните и балсамите в никакъв случай не работят както са рекламирани и могат съществено да повредят косата и скалпа. За благополучие, содата за самун може да очисти скалпа - използвайте я един път месечно, с цел да настройките равнищата на pH на скалпа и да подобрите качеството на косата си.

8. Елиминира несъразмерното потене

Содата за самун е отличен натурален дезодорант. Смесете го с няколко капки от обичаното си етерично масло и нанесете малко в региона на подмишниците, с цел да елиминирате бактериите и да премахнете миризмата. Тази примес работи отлично и ще ви поддържа свежи за часове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР