Соченият за явление през последните години у нас ДФК Звездичка

...
Соченият за явление през последните години у нас ДФК Звездичка
Коментари Харесай

Звездичка покори нови върхове

Соченият за събитие през последните години у нас ДФК Звездичка покатери сполучливо нови " брулени хълмове ". Със самочувствие и умения, в мощния и обичаен по това време на година детски шампионат " София Къп " в Бургас са извоювани челни отборни и самостоятелни награди. С присъединяване на най- можещите тимове по футбол в България. Неслучайно на младите дарования, уредниците бяха дали едни от най-прекрасните спортни комплекси за себераздаване в квалификационната и заключителната фаза за установяване на медалистите - игрищата на НСА, ДИТ и Царско село в столицата.

" Звездичка " взе участие в четири възрасти, които живот и здраве ще бъдат оня пиедестал, за същинското възобновление на родния мъжки футбол. По пътя към финалите са надиграни много водещи тимове в пресявките като Левски, Славия, Царско село, Берое, Витоша (Бистрица), Септември (София), Арес, Бургас спорт, Ботев (Враца), Олимпия (София), Лъвчетата и други. Все имена - пример и на равнище ДЮШ.

" Нямам думи. В Бургас би трябвало да се гордеете с тази ваша школа. Много научени са звездичките, играят с лекост, работи се с тях в тренировките и със самочувстие играят. Видя се, същинска люпилня. Поздравления, че вашия кмет в Бургас поддържа тази и всички останали школи в Бургас, които работят същински и на такива шампионати се демонстрира всичко ", сподели основния методист на " Левски " Нестор Юруков.

За родените 2007 с треньор Павел Алексиев и 2011 с треньор Петър Колев година, " звездичките " са първенци. За 2008 с треньор Лъчезар Бебев година са сребърни медалисти, а в набор 2009 с треньор Георги Цъцаров, присъединяване е с два тима. Единият е бронзов медалист, а другият е на четвърто място.

Помощ на треньорския екип за тази възраст оказва легендата на Нефтохимик Тодор Киселичков, чиито близнаци играят в тази селекция и несъмнено се открояват на игралното поле. Във всички изброени възрасти, ДФК Звездичка има многочислени носители на самостоятелни награди за вратар, бранител, халф и нападател. Похвалното показване е своебразен подарък за ръководителя на бургаската школа Петър Алексиев. Той е прикрепен на болничното легло след доста тежка интервенция в София поради скъснана предна и странична кръстна връзка и раздрани два минискуса. Неотлъчно до него са доста близки до сърцето му хора.

" Контузията - многобой " я получава на подготовка на мъжкия тим Звезденбург. Скорошно излекуване на Алексиев и поздравления на обособените селекции насочи един от спонсорите на клуба Людмил Митов - шеф на " Планекс Бургас ". Той е в основата отбора да има и клубен автобус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР