С думите Измина една година от случилото се, вече искам

...
С думите Измина една година от случилото се, вече искам
Коментари Харесай

Дебора за Георги: Вече не изпитвам нищо към него, дори ако го срещна

С думите „ Измина една година от случилото се, към този момент желая тази мъка да завърши ” Дебора Михайлова от Стара Загора разяснява старта на четвъртото съвещание по делото против нейния изтезател Георги Георгиев , което се гледа в Пловдивския областен съд. 

Тя още веднъж повтори упованието си процесът да се увенчае с оптималната присъда за някогашния охранител, с който са били в интимна връзка до жестокото посягане върху нея, предава.



„ Вече не изпитвам нищо към него, даже в случай че го срещна - нищо няма да му кажа “,
добави девойката, която тази година приключи учебно заведение. 

Междувременно, юристите на подсъдимия обявиха, че още веднъж ще упорстват за смяна на мярката му за неотклонение  в по-лека, тъй като към този момент цяла година той се намира в ареста.

Задържането му е нелегално, настоя отбраната на Георги Георгиев , като се базира на мнението на Административния съд в Стара Загора, който се произнесе с такова решение. 

Това обаче касае първичните дейности на полицията и задържането му за период от 24 часа , а настоящето решение за непрекъснат арест на Георгиев е взето от Районния съд, отвърнаха представителите на старозагорската прокуратура. 

Днешното съвещание е за чуване на очевидци и движимости лица, а идващото ще продължи на 8 юли. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР