Соченият за наркобос Златомир Иванов-Баретата може да се раздели с

...
Соченият за наркобос Златомир Иванов-Баретата може да се раздели с
Коментари Харесай

КПКОНПИ спечели дело за 1,6 млн. лв. срещу Златко Баретата

Соченият за наркобос Златомир Иванов-Баретата може да се раздели с имущество за над 1,6 млн. лева Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) е спечелила на първа инстанция дело за конфискация.

Според неокончателното правосъдно решение имуществото е на Иванов, брачната половинка му и свързани с тях компании. Пред съда те са възразили, че желаните от КПКОНПИ пари по банкови сметки не могат да бъдат отнети, тъй като към този момент не са налични.

„ Действително тези парични суми не могат да се лишават, защото към този момент не са налични, само че няма спънка и е законосъобразно да се присъди тяхната равноценност, при изискване, че по делото е открит фактът, че тези вноски са без открит законен генезис и са свързани като генериране с незаконната действия ", декларирал е в отговор съдът.

Иванов и брачната половинка му са се пробвали да прикрият несъответствието в приходите си посредством цесии на заеми сред разнообразни компании, следени от тях самите, излиза наяве от известието. Въпреки това е изрично потвърдено, че има разноските им не подхождат на приходите им.

От Иванов се лишава и паричната равноценност на две коли – " Мерцедес " и " Смарт ".

От години Баретата постоянно е упрекван по разнообразни каузи, свързани с наркотрафик. оневинен по обвиняването, че е управлявал незаконна група за дрога.

Две години по-рано Иванов бе наказан на шест години по различен развой, още веднъж за група за опиати. Той по този начин и не влезе в пандиза, си в следствения и под домакински арест. В момента против него има висящо дело в спецсъда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР