Собствениците на заведения са готови на протести против готвеното поредно

...
Собствениците на заведения са готови на протести против готвеното поредно
Коментари Харесай

Ресторантьорите: Готови сме да излезем на протест, няма да го приемем толкова мирно

 Собствениците на заведения са подготвени на митинги срещу готвеното следващо затваряне на техните обекти, които възобновиха работата си едвам преди две седмици.

Диалог сред здравните управляващи и притежателите на заведения още веднъж няма и при идното стягане на противоепидемичните ограничения в София и на доста места в страната. Новите ограничавания не са обсъждани с сектора, нито пък опциите за обезщетения при вероятно затваряне, сподели пред БНР Емил Коларов от Сдружението на заведенията.

" При всички случаи няма да го приемем толкоз спокойно, както беше до момента и както правихме концерти и така нататък Явно не схванаха, че бяхме много доброжелателни, само че това различен път няма да се повтори “, акцентира той.

Запитан дали загатва за митинги, Коларов отговори: " Естествено “. Поредното затваряне на заведенията ще остави без работа освен притежателите и личния състав, само че и обвързваните компании – снабдители, поддръжка и защита. Освен това ограничавания на районно равнище значат липса на ограничения за поддръжка, считат от сектора.

" Те в този момент желаят да ни затворят локално, както го направиха предходната година – да не затвори министърът на опазването на здравето, да затворят локалните РЗИ-та, с цел да не можем ние да не получаваме нищо “, сподели Коларов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР