Собствениците на заведения от страната ще решават на национална среща

...
Собствениците на заведения от страната ще решават на национална среща
Коментари Харесай

Собственици на дискотеки обмислят протест

Собствениците на заведения от страната ще вземат решение на национална среща дали да излязат на митинги против затварянето на нощните клубове и нощни заведения, оповестява БНР. Браншът упорства за оставките на кметовете, подписали такива заповеди в опит да спрат разпространяването на ковид.

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова е измежду кметовете, за чиято оставка ресторантьорите са безапелационни: " Ние смъкваме нашето доверие, изрично и на 100 %. Оттам нататък с всевъзможни средства ще се борим тази несправедливост и тази дискриминация в един миг да бъде прекратена ", съобщи ръководителят на Сдружението на заведенията Емил Коларов.

От сектора считат, че увеселителните обекти по никакъв метод не са по-опасни от останалите браншове на стопанската система и се базират на данните на РЗИ за разпространяването на вируса, съгласно които: " Нощните заведения са на десето място. Това значи, че всички други, които са преди нас - цехове, фабрики, превози и така нататък би трябвало да бъдат затворени преди нас ".

Дали ще има митинги и на ресторантьорите ще стане ясно до края на деня.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР