Собствениците на Водолаза“ ще работят до последния възможен момент, изчаквайки

...
Собствениците на Водолаза“ ще работят до последния възможен момент, изчаквайки
Коментари Харесай

Адмирала няма да бута “Водолаза“, чака Общината да си сложи този грях

Собствениците на „ Водолаза “ ще работят до последния вероятен миг, изчаквайки общината да поеме самодейност по премахване на преместваемата структура на заведението.
Прочетете още
Още в края на август стана ясно, че многократните опити на Адмирала и представляващите го пред закона да спасят заведението не се увенчани с съумях. След дефинитивно изгубена правосъдна борба против общината, притежателите би трябвало да се съобразят в решението на локалната власт, а точно - паметната механа на ул. „ Младежка “ да остане част от историята на Пловдив.

Няколко месеца по-късно обаче заведението още е налице. Обслужва десетки клиенти дневно, нормалните лица също са си там, всичко наподобява като че ли постарому. Адмирала споделя пред наш кореспондент, даже и да не зависеше от него „ тази зима няма да я изкара “. Причините са убийствено високите сметки за ток, които неведнъж надвишават оборота на заведението.

В коментар за медията ни юристът му съобщи, че Адмирала няма желание да извърши доброволната заповед за унищожаване на структурата на „ Водолаза “. Той ще изчака самодейността да бъде поета от общината, която за избере реализатор. Собственикът на кръчмата ще се възползва от всеки вероятен миг, разрешен му по регламента, а след това ще обезпечи общината с разноските.

Междувременно Община Пловдив наложила следващото „ несъгласие “ над заведението, научи TrafficNews . В края на август градоначалникът Здравко Димитров е подписал заповед, с която анулира личната си заповед за откриване процедура по категоризация на заведението. Мотивът е точно влязлото в действие предписание за срутване на „ Водолаза “, издадено през март месец от кмета на регион „ Централен “ Георги Стаменов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР