Собствениците на тези зодии възприемат влюбването като слабост и поради

...
Собствениците на тези зодии възприемат влюбването като слабост и поради
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии крият любовта си

Собствениците на тези зодии възприемат влюбването като уязвимост и заради тази причина вършат всичко, с цел да прикрият това. Интересното е, че съгласно астролозите това е специфичност, която отличава мъжете от знаците, принадлежащи към детайла на Земята.

Мъжете от тези зодии флиртуват с доста дами, с цел да не мислят за тази която ги е завладяла.
Мъжете, които имат тези зодиакални знаци, желаят да бъдат считани за корави и реагират с смут единствено при мисълта, че някой може да разбере за техните страсти. Те маскират чувствителността си по всички вероятни способи. Често се заблуждават, с цел да реализиран стремежи резултат.

Мъжете от тези зодии крият любовта си

Представителите на тези зодии се срамят от страстите си:

Дева

Мъжът Дева има прагматичен метод към живота. Дори се отнася към срещите с дами като към инвестиция – в случай че усети, че връзката не е преференциална за него, бързо се отдръпва от нея. Любовта му е непозната, само че сърцето му бие по-бързо, когато срещне сътрудник, с който може да прекара целия си живот. Той дълго се колебае, преди да заложи всичко на нея. За да обърка бдителността си, си урежда срещи с други. Тогава той е сигурен, че не е следен от нея и следи всяко нейно придвижване.

Телец

Мъжът зодия Телец е безвъзвратен романтик. Ако е уединен, той мечтае да среща любовта на живота си съвсем всяка вечер. Той си показва сватбата си няколко години преди да се състои и до момента в който фантазира за създаване на връзка, той си дава обещание да бъде гальовен и лоялен сътрудник. Въпреки това, когато той в действителност се влюби в някого, за цяла година от познаването на този човек, той може да се преструва, че въобще не взе участие в тази връзка и не търси нищо задължаващо. Той прави това, с цел да скрие същинските си усеща.

Козирог

Мъжът зодия Козирог е доста упорит по природа и желае да бъде забелязан като човек, който се грижи за кариерата си. Дълбоко в себе си той е доста угрижен, че в случай че другите го заловен в изблик на усеща, ще спрат да го възприемат като сериозен бизнес сътрудник. В продължение на доста години основава облика на мъж, който постоянно мисли хладно и рационално. Затова той постоянно се пробва да покаже, че не се интересува от сантиментални връзки. Шегува се с доста дами, само че в никакъв случай не надвишава границите.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР