Собствениците на малки бензиностанции остават в стачна готовност, обявиха техни

...
Собствениците на малки бензиностанции остават в стачна готовност, обявиха техни
Коментари Харесай

Малките търговци на горива остават в стачна готовност

Собствениците на дребни бензиностанции остават в протестна подготвеност, оповестиха техни представители на конференция в Българска телеграфна агенция.

Те към момента обмислят митинги поради законовите промени, които покачват доста условията към тях – текстове, които съгласно недоволните са лобизъм в поддръжка на огромните вериги. Стачната подготвеност остава в действие до момента в който решението за отсрочване на измененията с 6 месеца не мине и през пленарната зала.
Андрей Делчев: Проблемът със Закона за горивата е стопански, а не персонален "Много ни озадачи позицията на Кирил Домусчиев и персонифицирането на казуса ", съобщи изп. шеф на БПГА
От сектора упорстват да бъдат включени в работната група, която ще написа новия Закон за горивата, а в това време желаят вносителят на противоречивите промени Емил Димитров – Ревизоро („ Обединени патриоти”) да поеме политическата отговорност за провокиралите неодобрение текстове.

Собствениците показаха, че в настоящия си тип законът няма по какъв начин да реализира оповестените си цели за битка със сивия бранш, а бранителите му употребяват погрешни данни, от които излиза, че половината продавано гориво в България е през сивия бранш.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР