Собствениците на малка бутикова сладкарница в Пазарджик събраха само за

...
Собствениците на малка бутикова сладкарница в Пазарджик събраха само за
Коментари Харесай

Малка сладкарница събра за ден 635 лева за деца в нужда

Собствениците на дребна бутикова сладкарница в Пазарджик събраха единствено за ден 635 лв., които ще бъдат дадени за деца в неравностойно състояние, оповестяват от Движението на българските майки. В навечерието на Деня на детето стопаните на заведението решили да създадат благотворителна акция, дарявайки събрания оборот за благородна идея.

„ Скъпи другари, с помощта на всички вас, които се включихте в днешната ни самодейност " Сладко прелъщение ", успяхме да съберем сумата от 635 лв., които на следващия ден ще дарим на ЦНСТДМ Пазарджик и ще бъдат изразходвани за рехабилитация на децата с увреждания. Ще им занесем и сладка почерпка за празника на детето - първи юни.

Благодарим и на домакините ни " ICE ROLLS & TASTY ", които подариха на 100% целият си оборот от деня и ни дадоха обещание, че това е първата от поредност такива начинания.

Доброто съществува!

Очаквайте продължение... “ – написаха от Движението на майките.

Дарените доходи ще отидат за плана на организацията „ Спорт и здраве “, който планува посещаване на плувен басейн за рехабилитация на деца с увреждания, настанени в ЦНСТДМ Пазарджик 2 пъти седмично.

Проектът започва лятото на 2020г. с плуване, а като напъните ни са ориентирани да включим и посещаване на състезателен комплекс за рехабилитация с хипотерапия към дневен център в Пловдив, където децата с увреждания ще имат контакт с понита и коне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР