Собствениците на iPhone 6S многократно се оплакаха от спад в

...
Собствениците на iPhone 6S многократно се оплакаха от спад в
Коментари Харесай

Експерти разказаха за работата на iPhone 6S след подмяна на батерията

Собствениците на iPhone 6S неведнъж се оплакаха от спад в продуктивността на този смарт телефон, след приключването на избран интервал от време. Според потребителите, продуктите на американската корпорация Apple са положителни единствено незабавно след покупката .

Експерти взеха решение да тестват iPhone 6S, подменяйки неговата батерия и публикувайки клипа във видеохостинга YouTube. След теста се оказа, че подмяната на батерията позитивно влияе върху продуктивността на мобилните устройства. Работата на апарата се е нараснала доста. Особено тези думи се отнасят до графичните приложения. Останалите стратегии също са почнали да зареждат по-бързо, в сравнение с преди промяната на батерията.



Собствениците на iPhone 6S и другите артикули, пуснати от Apple неведнъж са съдили производителя заради понижаване на работната скорост на телефоните с течение на времето. „Ябълковата“ компания се съгласи гратис да подмени захранващите детайли при положение на нужда, с цел да се избегнат спорове и загуба на купувачи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР