Собствениците на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са възложили на

...
Собствениците на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са възложили на
Коментари Харесай

ЦСКА-София чисти дълговете си до една седмица

Собствениците на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са упълномощили на юриста на сдружението Станислав Трендафилов да приготви акциите за предаването на идващия искащ да има клуба. Желанието им е до една седмица ЦСКА-София да бъде изчистен от всевъзможни финансови отговорности.

“Вчера персонално господин Ганчев и господин Инджов ми се обадиха и разпоредиха на мен и моя екип да изготвим всички документи за джиросване на акциите на клуба. То няма да стане безплатно, защото в устава на ЦСКА има условие да се внесе цената на акциите, която е номиналната - 100 лв. на акция. Това е за целия пакет от 76,1%, което е към 76 хиляди лв..

Беше ми предоставено като задача до една седмица клубът да се приведе до безусловно нулеви отговорности към всевъзможни кредитори. Клубът, по категорично предпочитание на господин Ганчев и господин Инджов, ще бъде трансфериран с всички милиони, вкарани в вложенията, с всички футболисти. Клубът да бъде подготовен за прекачване с всички вероятни активи - това включва рейс, всички милиони, вкарани в бази, бъдещи вземания от прехвърляния на футболисти. Всички бъдещи вземания - примерно от прехвърлянето на - всички суми, които дойдат от или за който и да е било различен футболист”, съобщи Трендафилов пред “бТВ”.

“Към момента юридически документи по прехвърлянето са напълно подготвени. Единствено би трябвало да забележим кое ще е лицето, което ще придобие клуба”, добави още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР