Собственици и управители на фирми в туризма, металургията, мебелната промишленост,

...
Собственици и управители на фирми в туризма, металургията, мебелната промишленост,
Коментари Харесай

Бизнесът в Сандански към БСП: Вие бяхте стабилните в кабинета

Собственици и шефове на компании в туризма, металургията, мебелната индустрия, земеделието и хранително-вкусовата индустрия благодариха на Българска социалистическа партия с думите: " Вие бяхте постоянните в държавното управление и ни помогнахте да оцелеем в най-трудните месеци. Трябва да продължите по този начин и да извършите устойчиво постоянно държавно управление ".
" Ние спряхме рекета върху компаниите, който ГЕРБ правеха 12 години. Държавата беше сътрудник, а не рекетьор като при Борисов ", съобщи Корнелия Нинова на среща с представители на бизнеса в Сандански, с жители и партийния актив във връзка празника на Независимостта.
" Алармираме, че помощта на страната от 250 лева за тока изтича в края на септември. Служебното държавно управление да я удължи до края на годината. Тези пари ги има в бюджета ", акцентира Нинова.Тя показа предложенията на Българска социалистическа партия за таван на цените, изземане на свръхпечалбите на енергийните сдружения и справедливото им преразпределение към семействата и компаниите.
" Това, за което ние настояваме от месеци, към този момент се ползва в Европа. Там към този момент се разисква дребният и междинен бизнес да се върне на контролирания пазар ", уточни Нинова.
Представителите на бизнеса сложиха доста въпроси, касаещи Плана за възобновяване и резистентност, поддръжката за земеделците, електронното ръководство и бюрократичните спънки пред бизнесмените, както и неналичието на фрагменти за стопанската система. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР