Собственикът, управител и програмен директор на телевизия "Канал 3" Ива

...
Собственикът, управител и програмен директор на телевизия "Канал 3" Ива
Коментари Харесай

Собственичката на Канал 3 става шеф на Нова телевизия - slava.bg

Собственикът, шеф и програмен шеф на телевизия "Канал 3 " Ива Стоянова към този момент е общоприет шеф "Информация " на "Нова телевизия ". Досега на този пост бе Вяра Анкова, която дълги години бе общоприет шеф на Българска национална телевизия, съобщи Медиапул.

През юни 2019 година "Капитал " заяви информацията, че Ива Стоянова е придобила 90% от акциите на "Канал 3 ".

"Като общоприет шеф "Информация " Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип ", се споделя в известието на "Нова телевизия ".

Самата Ива Стоянов изяснява, че "Нова телевизия " е "поредно предизвикателство в специалността ".

"Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си освен опит и старания, само че и страст и сърце за опазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развиване на медията отсега нататък ", споделя Стоянова.

"Нова телевизия " я показва като експерт с съвсем 25-годишен опит в медиите, който минава през всички журналистически позиции - от кореспондент до управител.

Кариерата ѝ стартира във вестниците "Народен спорт " и "Седем дни спорт ". Следват длъжности на разнообразни йерархични равнища в малките екрани София Кабел, Би Би Ти и ТВ7.

"В професионалния си път, постоянно съм създавала и разчитала на обединен и ефикасен екип. Знам, че в NOVA ще срещна тъкмо подобен безрезервен и първокласен екип, с който дружно ще задаваме и следваме високите стандарти на телевизионната публицистика у нас ", прибавя Ива Стоянова.

Ива Стоянова работеше като водещ и кореспондент в ТВ7, а дружно с шефа на малкия екран Николай Бареков бе водеща на утринния блок на канала – "Бодилник ".

Ива Стоянова е следващият човек от "Канал 3 ", който става част от екипа на "Нова телевизия ", откакто медията бе добита от братята Георги и Кирил Домусчиеви. Първо в малкия екран пристигна Миляна Велева от "Канал 3 " и стана шеф на новините. По-късно Васил Иванов стана водещ проверяващ публицист.

За сметка на тях малкия екран се освободи от публицистите Генка Шикерова, Миролюба Бенатова, Марин Николов и Анна Цолова. Тръгна си и продуцентът Дарина Сарелска. Отстранена бе Силва Зурлева, която участваше в самото основаване на малкия екран от края на предишния век. Махната бе и Виктория Бехар, която бе управител "Стратегическо развиване ".

Оставка от Нова ТВ подадоха и няколко от продуцентите и водещите лица като Цветомир Семов, Диана Димова, Марина Цекова и Елена Гюрова.

Уволнен от спортния уебсайт "Гонг " бе Николай Александров, което докара до напускането на целия екип основал предаването и уеб страницата. Прекратен бе и договорът на изпълнителния шеф на "Нет инфо " Христо Христов, който удостовери, че върху публицист от групата се оказва напън.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР