Собственикът на Шефийлд Уензди Дежпхон Чансири се извини на феновете,

...
Собственикът на Шефийлд Уензди Дежпхон Чансири се извини на феновете,
Коментари Харесай

Босът на Уензди: Извинявам се на феновете

Собственикът на Шефийлд Уензди Дежпхон Чансири се извини на почитателите, откакто „ кукумявките “ изпаднаха от Чемпиъншип в съботния ден, след трагична развръзка.

През новия сезон Уензди ще бъде част от Лига 1, а това извънредно доста натъжи тайландския притежател на отбора. Все отново Чансири остава оптимист за бъдещето и се надява на оптимално бързо завръщане във второто равнище на британския футбол.

„ Толкова доста скърбя и желая да се извиня на почитателите. Клуб като Шефийлд Уензди не заслужава да е в Лига 1, само че за жалост това са действителностите през днешния ден. Когато поех клуба през 2015 година, имах упоритостта да върна този исторически тим за Англия във Висшата лига, само че нещата се развиха по напълно друг метод. Много е тежко знам, и дълго време ще бъдем тъжни и разочаровани, само че сме длъжни да се надигнем и да продължим. Искам оптимално бързо да се завърнем в Чемпиъншип и съм уверен, че ще го създадем. Вярвам в нашия план и оставам оптимист за бъдещето “, приключи босът на Уензди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР