Собственикът на шампиона Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че ще подкрепи

...
Собственикът на шампиона Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че ще подкрепи
Коментари Харесай

Домусчиев: Подкрепям Михайлов. Кандидатурите на Сираков и Пенев са абсурдни

Собственикът на първенеца " Лудогорец " Кирил Домусчиев призна, че ще поддържа президента на БФС Борислав Михайлов, в случай че той реши още веднъж да се кандидатира за поста. Бизнесменът посочи, че не приема насериозно информациите за възможни кандидатури на Наско Сираков и Любослав Пенев, като ги дефинира за " неуместни ".
" Твърдо ще поддържа Борислав Михайлов, в случай че реши още веднъж да се кандидатира за президент на БФС. Другите две имена - Любослав Пенев и Наско Сираков, са неуместни. Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те? Извинявайте, но ръководителят на футболния съюз би трябвало да е престиж, да, само че би трябвало да има и визия, идея за нещата, да е основал, построил нещо в живота си”, безапелационен бе Домусчиев пред Sportal.bg. " Вижте Борислав (б.ред. - Михайлов) - тази база в Бояна е напълно негова заслуга. Михайлов обезпечи земята от държавното управление, а по-късно и финансирането. Боби е приет и в УЕФА, където го преизбират не за първи път. А там, да знаете, елементарни хора няма ", сподели още босът на отбора от Разград.

" Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът " Царско село " и избрани президенти на клубове, естествено. Все отново не сме паднали от Марс. Нека има кандидатури, само че хората да бъдат с качества, да имат избрани достижения, на база на които делегатите да изберат най-хубавия. Това, че си бил добър футболист, нищо не значи. Матеус да не би да е добър треньор или управител? ", приключи Домусчиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР