Собственикът на ПИМК Илиян Филипов предизвика министъра на транспорта Николай

...
Собственикът на ПИМК Илиян Филипов предизвика министъра на транспорта Николай
Коментари Харесай

Илиян Филипов хвърли ръкавицата към Николай Събев – кани го на публичен диспут за транспорта

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов провокира министъра на превоза Николай Събев на обществен професионален диалог за превоза. Това се случи през предаването „ Беновска пита” по Радио К2.

Ето и блица с пловдивския транспортьор:

Илиана Беновска: Г-н Филипов, за какво превозвачите сте тук?

Илиян Филипов: Превозвачите сме тук, тъй като 6 месеца ние нямаме разговор с господина, който ръководи транспортното министерство!

Илиана Беновска: Нека да уточним, намираме се пред Министерството на превоза, под прозорците на министъра на превоза Николай Събев.

Илиян Филипов: Точно по този начин! И ще се намираме тук, до момента в който този човек не си подаде оставката!

Илиана Беновска: Защо вие, аз Ви питах и предходната седмица, за какво на този тънък човек не му обясните проблемите?

Илиян Филипов: Можеш да обясниш проблемите на човек, с който водиш разговор. Когато сядаш на една маса с някой, а той бяга от диалог – ето, призовавам го при Вас да създадем един разговор, аз и той, на тематика железопътен и авто превоз! Защото чух доста нелепости, които се приказват от министър Събев. Не споделяме, че той е отговорен, че не схваща, очевидно го подвеждат специалистите. Но да му разбираем къде го подвеждат, по какъв начин го подвеждат! И този човек потвърди за прощален път, че не може да бъде министър на превоза на Република България!

Илиана Беновска: Аз мисля, че Николай Събев ще одобри поканата за спор с Вас!

Илиян Филипов: Много ще се веселя! Готов съм на разговор по всяко едно време, във Вашето студио, да чуем мнението му по въпросите, които аз ще му задам!

Илиана Беновска: Добре, в този момент ще го поканим и публично. Само да кажа, че дано да не забравяме, че това държавно управление ще направи 6 месеца в този момент през юни. Достатъчно време ли е?

Илиян Филипов: Това, което чухме в предизборната акция на въпросното държавно управление, досега с изключение на голи приказки! Говоря за тематика превоз, не приказвам за други политики на страната, нас ни интересува директно превоза – не се е случило безусловно нищо! Кръгла нула! Освен това, че прозират едни големи далавери, които предстоят в ж.п. бранша!

Илиана Беновска: А Вие в действителност ли нямате някакви политически или русофилски уклони?

Илиян Филипов: Нито съм русофил, нито съм се занимавал в миналото с политика през живота си! Не считам и да се занимавам! Това съм го казвал постоянно и в случай че някой ме види, че на следващия ден стана политик – всички да дойдат да ме заплюят в тази страна!

Илиана Беновска: За край – докога ще стоите под прозорците?

Илиян Филипов: Ще стоим всеки работен ден тук, до момента в който министър Събев работи горе! Или споделя, че работи! Не знам какво работи! Явно подписва лицензи, тъй като не знам дали знаете, сега всеки един лиценз минава през него за автограф. Има сума ти компании, на които е изминал срокът за издаване на лицензи! И ще сме тук, до момента в който не си подаде оставката!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР