Собственикът на ПАОК Иван Савидис получи забрана да посещава стадиони

...
Собственикът на ПАОК Иван Савидис получи забрана да посещава стадиони
Коментари Харесай

Въоръженият бос на ПАОК вън от футбола за 3 години


Собственикът на ПАОК Иван Савидис получи възбрана да посещава игрища и спортни мероприятия за идващите 3 години, откакто нахлу на терена, носейки револвер, по време на последния мач на солунския отбор против АЕК.

Санкцията е наложена от дисциплинарната комисия на футболната централа в южната ни съседка. Савидис изиска пояснение от съдията на срещата за противоречива обстановка в края, като на терена бе съпроводен от телохранителите си.

На колана му пък се видя револвер. Носенето на оръжие по време на футболни срещи е строго неразрешено в Гърция. След този случай шампионата в страната бе прекъснато с решение на управляващите.

Освен това предприемачът би трябвало да заплати и към 100 хиляди евро санкция. Клубът също ще изтърпи глоба. От актива на ПАОК ще бъдат извадени 3 точки за сегашния сезон. Следващата акция " черно-белите " ще стартират с -2 точки. Паричната санкция за тима ще бъде в размер на 63 хиляди евро.

Бившият тим на Димитър Бербатов ще играе идващите си 3 домашен мача без аудитория. ПАОК бе един от любимците за купата в Гърция. Отнемането на точките през сезона обаче стопира шампионските упоритости на отбора.

С санкция от 15 хиляди евро и възбрана за навестяване на футболни срещи за 90 дни пък е осъден спортния шеф на отбора Лубош Михел, който също нахлу на терена в злощастния мач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР